Jazzstad Nijmegen

Dynamische identiteit / Website / Social media / Poster / Flyer

Één centraal punt voor alle jazzmarketing van Nijmegen. Dat was het uitgangspunt. Het resultaat? Een overzichtelijke website. Verrassende uitingen. Maar vooral een identiteit die vrijheid in zijn DNA heeft. 

Talent on the Move

Identiteit / Social Media / Advertentie

Talent on the Move zet zich in voor hedendaags en urban danstalent in Gelderland. Simpel, modern en dynamisch.

ParkinsonSupport

Huisstijl / Website / E-Learning / Certificaat

Een nieuwe ontwikkeling voor patiënten met de ziekte van Parkinson: palliatieve zorg. Om hier meer bewustzijn voor te creëren mocht de mus de huisstijl definiëren, en dit toepassen in een website en e-learning.

Meneer Otis

Dynamisch beeldmerk / Social media / Poster / Flyer

Een vast stramien waar de grafische vlakken omheen dansen. Dát is een identiteit voor de terugkerende jazz festiviteiten georganiseerd door Meneer Otis. 

Dag van de Stem

Dynamisch lettertype / Poster / Flyer / Social Media

Een feestelijk evenement met een logopedische insteek. De basis van deze identiteit zit in het dynamische lettertype waarmee je fonetisch kan schrijven.

Creative Contracts

Identiteit / Website

Waar kan je als creatieve ondernemer terecht voor algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomst, geheimhoudingsverklaring of een licentieovereenkomst? 

Boek op de Bank

Identiteit / Website / Poster / Social Media

Hét literaire festival van Nijmegen. Met je favoriete auteurs in verschillende settings belanden! Wat een feest, en dat mag het ook uitstralen!